Susret dizajna interijera i umjetnosti mirisa u Themeliji

Prošlog smo tjedna u našem showroom-u održali ekskluzivan event koji je okupio stručnjake iz područja arhitekture i dizajna interijera, te ljubitelje lijepih prostora. Ovo je bila izvrsna prilika za povezivanje i druženje, ali i predstavljanje novih proizvoda u našem showroom-u. Gosti su imali priliku istražiti najnovije dodatke našeg asortimana od renomiranih brandova kao što su B&B, Poliform, Flos, Vitra.

Posebno zapažen bio je segment showroom-a posvećen Maxalto brandu, čija estetika odražava eleganciju, luksuz i sofisticiranost. Osnovan uz B&B 1975. godine, Maxalto je brzo stekao osobni identitet u proizvodnji dizajnerskog namještaja. Jedna od ključnih vrijednosti Maxalta je postizanje najviših standarda kvalitete, što se očituje i u samom imenu brenda – Maxalto potječe iz venecijanskog dijalekta izraza “massa alto”, što znači “najviši”.

U skladu s estetikom Maxalto branda, otkrivali smo svijet mirisa uz Jo Malone proizvode. Gosti su imali priliku istražiti široki spektar mirisnih kombinacija i otkriti važnu ulogu mirisa u stvaranju prostora koji odražava osobnost i stil svakog pojedinca.

Kroz spoj dizajna i mirisa, ova jedinstvena večer inspirirala je sve prisutne da otkriju kako miris može postati sastavni dio svakog prostora, pružajući dodatni osjećaj topline i udobnosti.

Zanimljivo i korisno

Pogledajte sve

http://Ovo%20nije%20samo%20trgovina%20namještaja

Ovo nije samo trgovina namještaja

Priča o zadnjih 30 godina

Otkrijte Themeliu