Usluge

Od prazne stranice do prostora iz snova, ovo je tretman kakav zaslužujete.

Savjetovanje

O vrhunskom namještaju znamo sve. Analizirat ćemo vaše ideje i dati im konkretan oblik, a ako ne znate kako početi proučit ćemo vaš prostor i mogućnosti te vas odvesti u pravom smjeru. Oblikovanje, svjetlo, kolorit, stil – u ovoj su fazi platno i škare u našim zajedničkim rukama. Salon u Palmotićevoj pomno je pripremljen poligon za vizualiziranje vašeg budućeg ambijenta i isprobavanje boja i materijala. Slijedi detaljna studija, složeni prijedlog dizajna vašeg budućeg prostora. To uključuje detaljan tehnički nacrt i troškovnik s izračunom cijena, no najvrjednija je realistična vizualizacija onoga što kreiramo. Vaš je prostor više nego zbroj svojih dijelova. Kao što smo mi više od salona namještaja.

Realizacija

Od čega se sastoji premium usluga? Od posvećenosti detaljima.
Prijevoz i montaža vašeg namještaja uključeni su u njegovu cijenu, a odrađuje ga naš iskusan, stalno zaposlen monterski tim. Najčešće je opremanje namještajem samo jedan od koraka u uređivanju prostora, stoga ćemo rado iskordinirati vlastite aktivnosti s ostalim izvođačima radova – namještaj ne smije stići prerano niti kasniti. Po dolasku namještaj skladištimo u vlastitom skladištu u idealnim uvjetima, te ga isporučujemo posebno prilagođenim vozilima. S vašim najmeštajem rukujemo s osobitom pažnjom, baš kao i s vašim željama,

Korisnička podrška

Uvijek postoji mogućnost da stvari ne idu onako kako smo se nadali, bez obzira na visoku kategoriju proizvoda koje nudimo i maksimalno detaljnu provjeru kvalitete. Themelia nije samo jamac garancije na namještaj koji ste ovdje kupili. Themelia za tu garanciju jamči svojom profesionalnošću, reputacijom i spremnošću na pomoć. Tu smo za vas, kao prijateljska podrška i skup stručnjaka u slučaju reklamacije na kod nas kupljen proizvod, ali i kao savjetnik i izvođač kada naiđete na poteškoće u rukovanju i održavanju. Imamo sjajne odnose s našim kupcima i učinit ćemo sve da ih takvima i održimo. O vašem zadovoljstvu ovisi naš posao.